https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211008-889bce909126b9565b45b4c155dda82fb01bb74f/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Mijn Grote Broer (2023)

12
De 19-jarige Gijs probeert samen met zijn ouders de onverwachtse zelfdoding van zijn oudere broer Arie een plek te geven en langzaam maar zeker de draad van het ‘normale’ bestaan weer op te pakken.

Bekijk trailer

Mijn Grote Broer

12
107 minuten 13-04-2023

Filmposter Mijn Grote Broer

De 19-jarige Gijs probeert samen met zijn ouders de onverwachtse zelfdoding van zijn oudere broer Arie een plek te geven en langzaam maar zeker de draad van het ‘normale’ bestaan weer op te pakken.

Eind 2019 maakt Arie op 22-jarige leeftijd een einde aan zijn leven. Niemand zag het aankomen, zelfs zijn jongere broer Gijs en ouders niet. Een onwezenlijke en verwarrende tijd breekt aan voor het gezin, waarin ze proberen te begrijpen wat Arie heeft gedreven tot zijn dood. Hebben ze signalen gemist? Hoe kon er een kant van Arie zijn die zij helemaal niet kenden? En waarom heeft hij zijn duistere gedachten niet aan hen toevertrouwd? Al opkrabbelend uit het diepe dal van het rouwproces, ontdekt Gijs samen met zijn ouders steeds meer over de mentale gesteldheid van zijn broer en de zware gevoelens waar hij al enige tijd mee worstelde. De film biedt een zeer intieme kijk op het leven van de achtergebleven gezinsleden, die vol verwarring, verdriet, maar ook humor en hoop hun leven weer proberen op te pakken.
Mijn Grote Broer Mijn Grote Broer Mijn Grote Broer
Filmposter Filmposter Mijn Grote Broer

Regisseur Mijn Grote Broer

Mercedes Stalenhoef

Schrijvers Mijn Grote Broer

Onbekend

Cast Mijn Grote Broer

Onbekend

Mijn Grote Broer

Wil jij weten waar Mijn Grote Broer op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mijn Grote Broer draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mijn Grote Broer informatie

Benieuwd waar Mijn Grote Broer over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mijn Grote Broer. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mijn Grote Broer al heeft ontvangen.

Mijn Grote Broer trailer

Benieuwd of Mijn Grote Broer iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mijn Grote Broer jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mijn Grote Broer kunt kijken!