Mijn huis (3+)

Mijn huis (3+)

22 minuten 28-02-2020
Je huis is je plek, als een veilig vertrouwd velletje om je heen. Alle huizen zijn anders. Zo ook de huizen in de films uit dit vrolijke, poëtische en kleurrijke programma. Een meisje woont alleen in een klein huisje. Iedere nacht tillen mieren het huisje op en brengen het naar een nieuwe plek, een plek met bloemen om haar jurkjes te kleuren. En wat beleeft de vrolijke flat met alle huisjes in zijn buik? Sneeuwstormen, vliegtuigen, de metro onder de grond. In deze vrolijke kleurrijke film is veel te zien. Hoog in de lucht valt kleine ster op een avond van zijn wolkje, zo boem op de aarde. Iedereen wil hem hebben, maar hij wil weer terug naar huis, naar zijn mama. Gelukkig kan MamaMaan alles. In dit programma draaien de volgende drie films: Het Lange levende huis, Klein Spruitje en Kleine Ster.

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Mijn huis (3+)

Helaas draait Mijn huis (3+) niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 28-02-2020.

Mijn huis (3+)

Wil jij weten waar Mijn huis (3+) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mijn huis (3+) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mijn huis (3+) informatie

Benieuwd waar Mijn huis (3+) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mijn huis (3+). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mijn huis (3+) al heeft ontvangen.

Mijn huis (3+) trailer

Benieuwd of Mijn huis (3+) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mijn huis (3+) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mijn huis (3+) kunt kijken!