https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/211046-43d8acbe6b48371c33caa1c5538af0d5cd1dc58e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Mijn Kat & Ik (2023)

AL

Bekijk trailer

Mijn Kat & Ik

AL
83 minuten 19-04-2023

Filmposter Mijn Kat & Ik

In Mijn Kat en Ik volgen we de avontuurlijke kat genaamd Poes. Al van jongs af aan is Poes erg nieuwsgierig en niet bang om de daken van Parijs te beklimmen. Het leven van Poes komt op zijn kop te staan als de 10-jarige Clémence hem in huis neemt. Een vakantie in de bossen is de start van een geweldig avontuur voor Clémence en Poes. Wanneer Poes besluit om op eigen houtje de bossen te ontdekken en Clémence achterlaat, is het de mysterieuze buurvrouw Madeleine die te hulp schiet.

Regisseur Mijn Kat & Ik

Guillaume Maidatchevsky

Schrijvers Mijn Kat & Ik

Michaël Souhaité

Guillaume Maidatchevsky

Cast Mijn Kat & Ik

Corinne Masiero
Capucine Sainson-Fabresse

Mijn Kat & Ik

Wil jij weten waar Mijn Kat & Ik op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mijn Kat & Ik draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mijn Kat & Ik informatie

Benieuwd waar Mijn Kat & Ik over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mijn Kat & Ik. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mijn Kat & Ik al heeft ontvangen.

Mijn Kat & Ik trailer

Benieuwd of Mijn Kat & Ik iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mijn Kat & Ik jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mijn Kat & Ik kunt kijken!