Kinderen van gescheiden ouders (2021)

Kinderen van gescheiden ouders

60 minuten 17-10-2021
In Nederland stranden ongeveer één op de drie huwelijken en krijgen ieder jaar 86.000 kinderen te horen dat hun ouders gaan scheiden. Een derde van deze kinderen ervaren de scheiding als een vechtscheiding. Kinderen praten onderling weinig over vervelende situaties thuis en zijn loyaal aan beide ouders. Daardoor worstelen ze vaak met grote dilemma’s en hebben ze veel verdriet, dat ze in stilte verwerken. In vier jeugddocumentaires laten kinderen zien hoe ze omgaan met een gescheiden gezinssituatie. Het doel van deze serie is om deze kinderen een stem te geven, en hun verhalen bespreekbaar te maken. Zo probeert Levin (9) erachter te komen waarom haar ouders uit elkaar zijn door te tekenen, kleien en verhalen te verzinnen. Din (12) uit zich liever door te voetballen dan door te praten. Ook blikken kinderen terug op het moment waarop hun ouders vertelden: wij gaan

Regisseur Kinderen van gescheiden ouders

Onbekend

Schrijvers Kinderen van gescheiden ouders

Onbekend

Cast Kinderen van gescheiden ouders

Onbekend

Filmagenda van Kinderen van gescheiden ouders

Kinderen van gescheiden ouders

Wil jij weten waar Kinderen van gescheiden ouders op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Kinderen van gescheiden ouders draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Kinderen van gescheiden ouders informatie

Benieuwd waar Kinderen van gescheiden ouders over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Kinderen van gescheiden ouders. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Kinderen van gescheiden ouders al heeft ontvangen.

Kinderen van gescheiden ouders trailer

Benieuwd of Kinderen van gescheiden ouders iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Kinderen van gescheiden ouders jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Kinderen van gescheiden ouders kunt kijken!