https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/183123-e617291eb712b55e4647180c44014125ffbfeebb/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Mijn Vader is een Saucisse (2021)

AL Grof taalgebruik
Een feelgood komedie over dromen najagen en de moed die daarvoor nodig is.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Mijn Vader is een Saucisse

AL Grof taalgebruik
84 minuten 28-10-2021

Recensies Mijn Vader is een Saucisse

MovieMeter: 3,42

Filmposter Mijn Vader is een Saucisse

Een feelgood komedie over dromen najagen en de moed die daarvoor nodig is.

Wanneer Paul (Johan Heldenbergh) besluit om zijn saaie maar betrouwbare kantoorbaan als bankier op te geven, valt dit bij zijn kinderen niet in goede aarde. Hun vader wil namelijk zijn droom najagen en acteur worden. Is het een burn-out? Een midlifecrisis? Wanneer zijn ambitieuze vrouw Véronique (Hilde De Baerdemaeker) thuiskomt van een zoveelste zakenreis en het nieuws te horen krijgt, is het hek helemaal van de dam. De Schutijzers zijn een prettig gestoord gezin, maar dit gaat een paar bruggen te ver. Volgens Véronique moet en zal Paul snel weer bij zinnen komen. Pauls jongste dochter Zoë gelooft echter als enige in haar vader. Ze moedigt hem aan en duikt samen met hem het avontuur in. Wat op het eerste zicht een belachelijk plan lijkt, dat gedoemd is om te mislukken en de hele familie Schutijzer in de problemen dreigt te brengen, wordt uiteindelijk een grappige, spannende en ontroerende reis die het hele gezin wakker schudt en doet openbloeien. Mijn vader is een saucisse is een feelgood komedie over dromen najagen en de moed die daarvoor nodig is.

Regisseur Mijn Vader is een Saucisse

Anouk Fortunier

Schrijvers Mijn Vader is een Saucisse

Jean-Claude Van Rijckeghem

Cast Mijn Vader is een Saucisse

Hilde De Baerdemaeker
Johan Heldenbergh
Eva van der Gucht
Serge-Henri Valcke
Savannah Vandendriessche

Alternatieve titels

Mijn Vader is een Saucisse

My Dad Is a Sausage

Filmagenda van Mijn Vader is een Saucisse

Mijn Vader is een Saucisse

Wil jij weten waar Mijn Vader is een Saucisse op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mijn Vader is een Saucisse draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mijn Vader is een Saucisse informatie

Benieuwd waar Mijn Vader is een Saucisse over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mijn Vader is een Saucisse. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mijn Vader is een Saucisse al heeft ontvangen.

Mijn Vader is een Saucisse trailer

Benieuwd of Mijn Vader is een Saucisse iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mijn Vader is een Saucisse jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mijn Vader is een Saucisse kunt kijken!