Mildred Pierce (2010)

Mildred Pierce

336 minuten Drama 2010

Recensies Mildred Pierce

MovieMeter: 3,73

Filmposter Mildred Pierce

Het verhaal speelt zich af in Glendale, Californië, in de jaren 30 van vorige eeuw en vertelt de geschiedenis van een huisvrouw uit de middenklasse, Mildred Pierce genaamd, die probeert om haar sociale positie en die van haar familie te handhaven tijdens de Grote Depressie. Ze raakt gefrustreerd door haar werkloze en overspelige echtgenoot en maakt zich zorgen om hun penibele financiële situatie. Mildred besluit dan ook van hem te scheiden en neemt het heft in eigen handen om zichzelf en haar kinderen te onderhouden.
Filmposter Filmposter Mildred Pierce

Regisseur Mildred Pierce

Todd Haynes

Schrijvers Mildred Pierce

Onbekend

Cast Mildred Pierce

James Le Gros
Kate Winslet
Evan Rachel Wood
Guy Pearce
Melissa Leo
Brian F. O'Byrne

Filmagenda van Mildred Pierce

Mildred Pierce

Wil jij weten waar Mildred Pierce op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mildred Pierce draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mildred Pierce informatie

Benieuwd waar Mildred Pierce over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mildred Pierce. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mildred Pierce al heeft ontvangen.

Mildred Pierce trailer

Benieuwd of Mildred Pierce iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mildred Pierce jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mildred Pierce kunt kijken!