https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/134659-e25cebbb6b9c684b1265a53fc40d32cd8a1368e7/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

The Singing Club (2020)

AL Grof taalgebruik
De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

The Singing Club

AL Grof taalgebruik
110 minuten 19-11-2020

Recensies The Singing Club

Rotten Tomatoes 80

Filmposter The Singing Club

De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek.

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer en altijd is er de vrees voor die noodlottige klop op de deur. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Om niet bij de pakken neer te zitten, probeert ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een zangkoor te beginnen. Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, is sceptisch over het idee, maar laat zich al snel overtuigen door hun humor en moed. Met hartstochtelijk gezongen pophits weten Kate, Lisa en de andere koorleden uiteindelijk hun onderlinge verschillen te overwinnen en krijgen ze tot hun grote verrassing de kans om het optreden van hun leven te geven. De feelgood-film van het jaar! The Singing Club is een komisch drama van regisseur Peter Cattaneo (The Full Monty) over vriendschap, familie en de kracht van muziek. Kristin Scott Thomas speelt de hoofdrol in dit op waarheid gebaseerde verhaal, dat wereldwijd vele andere vrouwen heeft geïnspireerd om samen te zingen.

Bekijk het aanbod van The Singing Club

Regisseur The Singing Club

Peter Cattaneo

Schrijvers The Singing Club

Rachel Tunnard

Rosanne Flynn

Cast The Singing Club

Jason Flemyng
Kristin Scott Thomas
Sharon Horgan
Teresa Mahoney
Amy James-Kelly

Alternatieve titels

Military Wives

The Singing Club

Filmagenda van The Singing Club

The Singing Club

Wil jij weten waar The Singing Club op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar The Singing Club draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

The Singing Club informatie

Benieuwd waar The Singing Club over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over The Singing Club. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies The Singing Club al heeft ontvangen.

The Singing Club trailer

Benieuwd of The Singing Club iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de The Singing Club jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij The Singing Club kunt kijken!