https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/175549-d242aea6a4bd692775695bade48b1139b3eb0d3e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Minari (2021)

Angst
Het Koreaanse gezin Yi besluit het stadse leven in te ruilen voor het landelijke Arkansas. Waarom? Alleen daar geloven ze dat ze hun ‘American dream’ waar kunnen maken.

Minari

Angst
115 minuten 05-08-2021

Recensies Minari

Filmposter Minari

Het Koreaanse gezin Yi besluit het stadse leven in te ruilen voor het landelijke Arkansas. Waarom? Alleen daar geloven ze dat ze hun ‘American dream’ waar kunnen maken.

Het Koreaanse gezin Yi besluit het stadse leven in te ruilen voor het landelijke Arkansas om daar hun ‘American dream’ waar te maken. Jacob hoopt dat een boerderij zijn gezin aan een beter leven zal helpen, maar de nieuwe omgeving brengt flink wat uitdagingen met zich mee. Financieel gaat het ze niet voor de wind en de hartafwijking van hun zoon David, houdt de familie constant op hun hoede. Toch proberen ze samen een weg te vinden in het boerenleven. Maar als grootmoeder onverwachts bij ze intrekt, wordt het gezin pas echt op de proef gesteld.

Regisseur Minari

Lee Isaac Chung

Schrijvers Minari

Lee Isaac Chung

Cast Minari

Steven Yeun
Yuh Jung Youn
Han Yeri
Alan S. Kim
Yeri Han

Filmagenda van Minari

Minari

Wil jij weten waar Minari op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Minari draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Minari informatie

Benieuwd waar Minari over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Minari. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Minari al heeft ontvangen.

Minari trailer

Benieuwd of Minari iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Minari jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Minari kunt kijken!