Mind Game (2003)

Mind Game

103 minuten Animatie, Fantasie, Avontuur, Komedie 2003

Recensies Mind Game

MovieMeter: 3,65
Metacritic: 66,1
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Mind Game

De student Nishi-kun versiert per toeval een afspraakje met zijn grote liefde Myon-chan. Om de de verloren tijd uit hun jeugd weer goed te maken, gaan ze samen naar een bar waar ze worden opgeschrikt door een groepje Yakuza die een lening komen innen bij de vader van Myon-chan. Helaas loopt het allemaal vreselijk fout en wordt Nishi-kun overhoop geschoten. Op zijn weg naar het hiernamaals komt de geest van Nishi-kun God tegen, die hem bewust de verkeerde kant uitstuurt. Nishi-kun merkt echter op tijd dat er iets niet goed gaat en maakt rechtsomkeert, terug naar de wereld van de levenden.
Filmposter Filmposter Mind Game

Regisseurs Mind Game

Kôji Morimoto

Masaaki Yuasa

Schrijvers Mind Game

Masaaki Yuasa

Robin Nishi

Cast Mind Game

Sayaka Maeda
Seiko Takuma
Tomomitsu Yamaguchi
Kôji Imada
Takashi Fujii

Mind Game

Wil jij weten waar Mind Game op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mind Game draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mind Game informatie

Benieuwd waar Mind Game over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mind Game. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mind Game al heeft ontvangen.

Mind Game trailer

Benieuwd of Mind Game iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mind Game jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mind Game kunt kijken!