https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/113137-bc70a42f3d61b0517a9bb74329670950cbdc95b0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Minding the Gap (2019)

12
Een fenomenale en hartverscheurende film, over drie bijzonder innemende jongens die met vallen en opstaan volwassen worden. Ruim 12 jaar filmde Amerikaans grootste nieuwe filmtalent zichzelf en zijn twee beste vrienden en maakte een van de meest bijzonder

Minding the Gap

12
93 minuten Documentaire 28-02-2019

Recensies Minding the Gap

MovieMeter: 3,62
Metacritic: 90,1
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Minding the Gap

Een fenomenale en hartverscheurende film, over drie bijzonder innemende jongens die met vallen en opstaan volwassen worden. Ruim 12 jaar filmde Amerikaans grootste nieuwe filmtalent zichzelf en zijn twee beste vrienden en maakte een van de meest bijzonder

Een fenomenale en hartverscheurende film, over drie bijzonder innemende jongens die met vallen en opstaan volwassen worden. Ruim 12 jaar filmde Amerikaans grootste nieuwe filmtalent zichzelf en zijn twee beste vrienden en maakte een van de meest bijzondere, hoogst gewaardeerde en onvergetelijke coming-of age films ooit. Bing, Zack en Keire, ontvluchten hun beroerde thuissituaties en worden vrienden voor het leven op het lokale skatepark. Keire heeft de aanstekelijke lach. Zack het charisma en de verrassende en rake inzichten. Terwijl Bing alles vastlegt en de enige is die wél zijn high-school afmaakt. Het leven lijkt in het begin één groot lyrisch avontuur, waarin ze zwevend over de straten en obstakels trekken van deze eens zo welvarende stad. Helaas wordt met het opgroeien alles anders. Niet eerder werden jongens zo van binnen uit gevolgd en werd zo voelbaar wie ze zijn en wat hen beweegt. Bing stelt weinig vragen, zoals deze jongens elkaar weinig vertellen, maar als hij ze stelt dan komen ze op het juiste moment en raken ze feilloos de essentie. De film weet als geen ander onder je huid te kruipen en overschrijdt grandioos de grens tussen fictie en non-fictie. Want het is allemaal echt, maar je voelt voor ze, als waren ze je meest geliefde filmpersonages. Een Oscarwaardige film.

Bekijk het aanbod van Minding the Gap

Regisseur Minding the Gap

Bing Liu

Schrijvers Minding the Gap

Onbekend

Cast Minding the Gap

Bing Liu
Zack Mulligan
Keire Johnson

Minding the Gap

Wil jij weten waar Minding the Gap op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Minding the Gap draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Minding the Gap informatie

Benieuwd waar Minding the Gap over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Minding the Gap. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Minding the Gap al heeft ontvangen.

Minding the Gap trailer

Benieuwd of Minding the Gap iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Minding the Gap jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Minding the Gap kunt kijken!