https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/132814-61a8fb8648336ab9b7a510c224d7d0a210d318f1/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Minuscule 2, het tropisch avontuur (2020)

6
Een nieuw groot avontuur op microniveau en vervolg op 'Minuscule en de Mierenvallei'.

Minuscule 2, het tropisch avontuur

6
90 minuten 13-02-2020

Recensies Minuscule 2, het tropisch avontuur

Filmposter Minuscule 2, het tropisch avontuur

Een nieuw groot avontuur op microniveau en vervolg op 'Minuscule en de Mierenvallei'.

Wanneer de eerste sneeuwvlokken vallen in de vallei, is het tijd om de wintervoorraden aan te vullen. Maar in alle drukte merkt niemand dat een lieveheersbeestje vastzit in een pakket met bestemming.. de Caraïben! Tijd voor het rescueteam om in actie te komen! Een mier, een spin en een lieveheersbeestje belanden zo aan de andere kant van de wereld. Maar komt hun hulp nog op tijd? Een hernieuwde kennismaking met een heleboel kleine maar onverschrokken wezens, die je rondleiden in het hilarische rijk der insecten. Ze hebben allemaal hun eigen talenten, maar het belangrijkste is samenwerken. Zelfs de allerkleinste kriebelbeesten laten niet op hun kop zitten.

Bekijk het aanbod van Minuscule 2, het tropisch avontuur

Regisseurs Minuscule 2, het tropisch avontuur

Hélène Giraud

Thomas Szabo

Schrijvers Minuscule 2, het tropisch avontuur

Onbekend

Cast Minuscule 2, het tropisch avontuur

Onbekend

Minuscule 2, het tropisch avontuur

Wil jij weten waar Minuscule 2, het tropisch avontuur op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Minuscule 2, het tropisch avontuur draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Minuscule 2, het tropisch avontuur informatie

Benieuwd waar Minuscule 2, het tropisch avontuur over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Minuscule 2, het tropisch avontuur. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Minuscule 2, het tropisch avontuur al heeft ontvangen.

Minuscule 2, het tropisch avontuur trailer

Benieuwd of Minuscule 2, het tropisch avontuur iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Minuscule 2, het tropisch avontuur jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Minuscule 2, het tropisch avontuur kunt kijken!