A Minuscule Adventure (2017)

A Minuscule Adventure

92 minuten Animatie, Avontuur, Familie, Komedie 2017

Recensies A Minuscule Adventure

Rotten Tomatoes 80

Filmposter A Minuscule Adventure

Wanneer de eerste sneeuw in de vallei valt, is het dringend nodig om de reserves aan te spreken en voor te bereiden op de winter. Helaas zit er tijdens de operatie een klein lieveheersbeestje vast in een doos... naar het Caribisch gebied. Één oplossing: het shockteam hervormen. Het lieveheersbeestje, de mier en de spin hervatten dienst aan de andere kant van de wereld. Een nieuwe wereld, nieuwe ontmoetingen, nieuwe gevaren... Zal alle hulp op tijd aankomen?
Filmposter Filmposter A Minuscule Adventure

Regisseurs A Minuscule Adventure

Hélène Giraud

Thomas Szabo

Schrijvers A Minuscule Adventure

Hélène Giraud

Thomas Szabo

Cast A Minuscule Adventure

Bruno Salomone
Thierry Frémont
Stéphane Coulon
Jean Nanga

Alternatieve titels

Minuscule: Les Mandibules du Bout du Monde

A Minuscule Adventure

Filmagenda van A Minuscule Adventure

A Minuscule Adventure

Wil jij weten waar A Minuscule Adventure op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar A Minuscule Adventure draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

A Minuscule Adventure informatie

Benieuwd waar A Minuscule Adventure over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over A Minuscule Adventure. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies A Minuscule Adventure al heeft ontvangen.

A Minuscule Adventure trailer

Benieuwd of A Minuscule Adventure iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de A Minuscule Adventure jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij A Minuscule Adventure kunt kijken!