Minyan (2020)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Seks

Minyan

12 Drugs en/of alcoholmisbruik Seks
2020

Recensies Minyan

De zeventienjarige David is onderdeel van een Russische immigrantenfamilie en helpt regelmatig bij joodse gebedsbijeenkomsten in Brighton Beach. Davids familieleden beschouwen dit allemaal als vanzelfsprekend. David, die net het leven in de homoscene van East Village begint te verkennen, begint de strikte regels van zijn gemeenschap in twijfel te trekken.

Regisseur Minyan

Eric Steel

Schrijvers Minyan

Onbekend

Cast Minyan

Brooke Bloom
Alex Hurt
Samuel H. Levine

Filmagenda van Minyan

Minyan

Wil jij weten waar Minyan op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Minyan draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Minyan informatie

Benieuwd waar Minyan over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Minyan. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Minyan al heeft ontvangen.

Minyan trailer

Benieuwd of Minyan iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Minyan jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Minyan kunt kijken!