https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/210393-ac439a187f3491aa5acd89b1df61e56381b84820/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Ladybug & Cat Noir: De Film (NL) (2023)

6
Wanneer een schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Om de stad te kunnen redden moet ze haar krachten bundelen met de charmante Cat Noir.

Ladybug & Cat Noir: De Film (NL)

6
103 minuten 05-07-2023

Filmposter Ladybug & Cat Noir: De Film (NL)

Wanneer een schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Om de stad te kunnen redden moet ze haar krachten bundelen met de charmante Cat Noir.

Wanneer een onverwachte schurk Parijs in gevaar brengt met zwarte magie, verandert de onhandige tiener Marinette in superheld Ladybug. Op zoek naar balans tussen haar nieuwe krachten en school, bundelt ze haar krachten met de charmante Cat Noir. Marinette heeft niet door dat achter het masker Adrien schuilgaat, haar verlegen klasgenoot waar ze een oogje op heeft. Hun geheimen en harten botsen flink, maar dat houdt het onwaarschijnlijke duo niet tegen om op een gedurfde missie te gaan om Hawk Moth te verslaan en de stad te redden. Van de angstaanjagende catacomben tot aan de duizelingwekkende hoogtes van de Eiffeltoren, uiteindelijk is het liefde wat hun reis onvergetelijk maakt.

Bekijk het aanbod van Ladybug & Cat Noir: De Film (NL)

Regisseur Ladybug & Cat Noir: De Film (NL)

Jeremy Zag

Schrijvers Ladybug & Cat Noir: De Film (NL)

Onbekend

Cast Ladybug & Cat Noir: De Film (NL)

Randy Fokke
Jonathan Demoor
Barbara Sloesen
Peggy Vrijens

Filmagenda van Ladybug & Cat Noir: De Film (NL)

Ladybug & Cat Noir: De Film (NL)

Wil jij weten waar Ladybug & Cat Noir: De Film (NL) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Ladybug & Cat Noir: De Film (NL) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Ladybug & Cat Noir: De Film (NL) informatie

Benieuwd waar Ladybug & Cat Noir: De Film (NL) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Ladybug & Cat Noir: De Film (NL). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Ladybug & Cat Noir: De Film (NL) al heeft ontvangen.

Ladybug & Cat Noir: De Film (NL) trailer

Benieuwd of Ladybug & Cat Noir: De Film (NL) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Ladybug & Cat Noir: De Film (NL) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Ladybug & Cat Noir: De Film (NL) kunt kijken!