https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/135282-19a4387148e2498653c9747d6af0fb6994938348/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Misbehaviour (2020)

AL Grof taalgebruik
Een groep vrouwen beraamt het plan om de Miss World-verkiezing van 1970 in Londen te verstoren.

Misbehaviour

AL Grof taalgebruik
107 minuten 27-08-2020

Recensies Misbehaviour

Filmposter Misbehaviour

Een groep vrouwen beraamt het plan om de Miss World-verkiezing van 1970 in Londen te verstoren.

In 1970 vindt de Miss World-verkiezing plaats in Londen, met de Amerikaanse komedie-legende Bob Hope als presentator. De show is in die tijd met meer dan 100 miljoen kijkers het best bekeken tv-programma ter wereld. De dan net opgerichte Women’s Liberation Movement, die de verkiezing ziet als een vernedering van vrouwen, besluit de live-uitzending van de show te verstoren. Die avond wordt geschiedenis geschreven.

Bekijk het aanbod van Misbehaviour

Regisseur Misbehaviour

Philippa Lowthorpe

Schrijvers Misbehaviour

Gaby Chiappe

Rebecca Frayn

Cast Misbehaviour

Rhys Ifans
Suki Waterhouse
Keira Knightley
Greg Kinnear
Keeley Hawes
Lesley Manville
Gugu Mbatha-Raw
Jessie Buckley
Charlotte Spencer

Filmagenda van Misbehaviour

Misbehaviour

Wil jij weten waar Misbehaviour op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Misbehaviour draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Misbehaviour informatie

Benieuwd waar Misbehaviour over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Misbehaviour. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Misbehaviour al heeft ontvangen.

Misbehaviour trailer

Benieuwd of Misbehaviour iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Misbehaviour jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Misbehaviour kunt kijken!