Misfit

De Misfit-squad is terug!

Misfit

82 minuten 2019
De Misfit-squad is terug!

Julia (Selina Mour) keert vanuit Amerika terug naar Duitsland. In Amerika was ze het populairste meisje van de school, maar in Duitsland is ze een buitenbeentje. Haar leven op school wordt door de drie populairste meisjes tot een hel gemaakt. Als de kans zich voordoet om naar Amerika terug te keren, pakt ze die dan ook met beide handen aan, ook al moet ze daarvoor op school een ingewikkeld dubbelleven leiden.

Geregisseerd door

Erwin van den Eshof

Schrijvers

Erwin van den Eshof

Ernst Gonlag

Diana Sno

Karen van den Ende

Leandra Ullrich

Cast

Jan Kooijman
Niek Roozen
Sem van Dijk
Tinne Oltmans
Lisa-Marie Koroll
Tobias Licht
Bente Fokkens
Donny Roelvink
Gio Latooy
Jill Schirnhofer
Sylvie Meis
Jeremy Frieser
Hanwe
Nadia Al-Mardini
Pablo Grant
Meriel Hinsching
Selina Mour

Alternatieve titels

Misfit 2

Misfit

Bioscoopagenda van Misfit

Misfit

Wil jij weten waar Misfit op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Misfit draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Misfit informatie

Benieuwd waar Misfit over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Misfit. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Misfit al heeft ontvangen.

Misfit trailer

Benieuwd of Misfit iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Misfit jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Misfit kunt kijken!