https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/166030-bd64cc89edb585aa1b0498ff87a798c406eecf3a/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Misfit 3 De Finale (2020)

AL
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Misfit 3 De Finale

AL
82 minuten 2020

Recensies Misfit 3 De Finale

MovieMeter: 4,25

Filmposter Misfit 3 De Finale

Julia (Djamila), Nick (Niek Roozen) en Sterre (Jolijn Henneman) beginnen het schooljaar goed: ze hebben een contract bij een platenlabel en mogen optreden in een grote nationale liveshow. Totdat na een fusie van de twee scholen iedereen van het Olympus College bij hen op het Hoogland komt, inclusief hun eeuwige rivale Babette (Tinne Oltmans)! Alle squads staan op zijn kop en terwijl Babette haar nummer 1 positie terug probeert te winnen, raken de Misfits bevriend met de verlegen Tara (Nienke van Dijk). De Misfits moeten alles op alles zetten om bij elkaar te blijven en hun droom te volgen om de finale van de internationale muziekwedstrijd, de TMA's, te winnen.

Regisseur Misfit 3 De Finale

Erwin van den Eshof

Schrijvers Misfit 3 De Finale

Onbekend

Cast Misfit 3 De Finale

Niek Roozen
Jeroen van Koningsbrugge
Tinne Oltmans
Bente Fokkens
Djamila
Jill Schirnhofer
Jolijn Henneman
Buddy Vedder
Rico Verhoeven
Hanwe
Nicolette Kluijver
Nick Schilder
Fenna Ramos
Nienke van Dijk

Filmagenda van Misfit 3 De Finale

Misfit 3 De Finale

Wil jij weten waar Misfit 3 De Finale op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Misfit 3 De Finale draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Misfit 3 De Finale informatie

Benieuwd waar Misfit 3 De Finale over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Misfit 3 De Finale. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Misfit 3 De Finale al heeft ontvangen.

Misfit 3 De Finale trailer

Benieuwd of Misfit 3 De Finale iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Misfit 3 De Finale jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Misfit 3 De Finale kunt kijken!