Missing (2022)

Missing

27-05-2022
Na de dood van zijn vrouw raakt Santoshi in een depressie, en in de schulden. Om deze af te kunnen lossen gaat hij achter een seriemoordenaar aan, zodat hij kans maakt op een beloning. Als Santoshi tijdens zijn klopjacht vermist raakt, is het aan zijn dochter Kaede om het mysterie achter zijn verdwijning te ontrafelen.

Regisseur Missing

Shinzo Katayama

Schrijvers Missing

Onbekend

Cast Missing

Jirô Satô
Hiroya Shimizu
Aoi Itô
Misato Morita

Missing

Wil jij weten waar Missing op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Missing draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Missing informatie

Benieuwd waar Missing over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Missing. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Missing al heeft ontvangen.

Missing trailer

Benieuwd of Missing iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Missing jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Missing kunt kijken!