https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204071-d30b7984207ee468f153587878e9544d2466f188/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

M'n Beessie en Ik (2022)

AL
In een visuele reis langs doorsnee Nederlandse huishoudens zien we hoe diverse baasjes hun leven totaal wijden aan hun huisdieren en zij een onmisbare factor zijn in hun leven.

M'n Beessie en Ik

AL
75 minuten 29-09-2022

Filmposter M'n Beessie en Ik

In een visuele reis langs doorsnee Nederlandse huishoudens zien we hoe diverse baasjes hun leven totaal wijden aan hun huisdieren en zij een onmisbare factor zijn in hun leven.

Een documentaire over de onafscheidelijke band tussen huisdieren en hun baasjes. Wij doneren van elk verkocht ticket 2 euro naar onze goede doelen. Zwerfdierenopvang De Nomadenhof en Asociación protectora ARGOS. Een tragikomische zoektocht naar of we huisdieren nodig hebben om een gat op te vullen in ons menselijke bestaan. Want hoe leuk is het om te leven met een intelligent varken, eigenzinnige naaktkatten, een dansende hond, een spirituele naaktslak of een insta-kat en wat zegt dit eigenlijk over onszelf? In een visuele reis langs doorsnee Nederlandse huishoudens zien we hoe diverse baasjes hun leven totaal wijden aan hun huisdieren en zij een onmisbare factor zijn in hun leven.

Bekijk het aanbod van M'n Beessie en Ik

Regisseur M'n Beessie en Ik

Johan Kramer

Schrijvers M'n Beessie en Ik

Onbekend

Cast M'n Beessie en Ik

Onbekend

M'n Beessie en Ik

Wil jij weten waar M'n Beessie en Ik op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar M'n Beessie en Ik draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

M'n Beessie en Ik informatie

Benieuwd waar M'n Beessie en Ik over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over M'n Beessie en Ik. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies M'n Beessie en Ik al heeft ontvangen.

M'n Beessie en Ik trailer

Benieuwd of M'n Beessie en Ik iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de M'n Beessie en Ik jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij M'n Beessie en Ik kunt kijken!