https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185005-1e7b7fc5e10fdd49d1de88f22ec17a92123e7bef/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Modern Times (2021)

6 Geweld

Bekijk trailer

Modern Times

6 Geweld
87 minuten Drama, Komedie, Familie, Historisch, Romantiek, Humor 14-10-2021

Recensies Modern Times

Metacritic: 96,1
MovieMeter: 3,74
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Modern Times

Chaplins iconische zwerverspersonage werkt aan de lopende band in een fabriek en doet niks anders dan schroeven dichtdraaien. Dit monotone werk maakt hem gek waardoor hij in een gesticht belandt. Eenmaal uit de instelling ontslagen, belandt hij al snel in de gevangenis omdat hij ten onrechte wordt aangezien voor een communistische leider. Modern Times wordt geprezen om zijn kritische kijk op productiviteit in de vroege twintigste eeuw en daarna. Maar men zegt dat de film ook de komst van de geluidsfilm becommentarieert. De geluidseffecten geven het lawaai van machines weer, maar verder wordt de dramaturgie van de stomme film gebruikt, zoals expressieve mimiek en geschreven tussenteksten.
Modern Times
Filmposter Filmposter Modern Times

Regisseur Modern Times

Charles Chaplin

Schrijvers Modern Times

Charles Chaplin

Cast Modern Times

Charles Chaplin
Paulette Goddard
Henry Bergman
Tiny Sandford

Modern Times

Wil jij weten waar Modern Times op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Modern Times draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Modern Times informatie

Benieuwd waar Modern Times over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Modern Times. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Modern Times al heeft ontvangen.

Modern Times trailer

Benieuwd of Modern Times iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Modern Times jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Modern Times kunt kijken!