Moloch (2021)

16 Angst Geweld Grof taalgebruik

Moloch

16 Angst Geweld Grof taalgebruik
2021
Een jonge vrouw, Betriek genaamd, woont aan de rand van het Drentse veenmoeras. Als zij en haar familie op een avond worden aangevallen door een onbekende man, gaat ze op zoek naar een verklaring voor deze geheimzinnige aanval. Hoe dieper ze graaft, hoe meer ze ervan overtuigd raakt dat er zich een mysterieuze, kwade en bovennatuurlijke entiteit schuilhoudt in het veengebied.

Regisseur Moloch

Nico van den Brink

Schrijvers Moloch

Onbekend

Cast Moloch

Jack Wouterse
Anneke Blok
Sallie Harmsen
Fred Goessens
Alexandre Willaume
Markoesa Hamer

Filmagenda van Moloch

Moloch

Wil jij weten waar Moloch op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Moloch draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Moloch informatie

Benieuwd waar Moloch over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Moloch. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Moloch al heeft ontvangen.

Moloch trailer

Benieuwd of Moloch iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Moloch jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Moloch kunt kijken!