mon oncle (2003)

AL

mon oncle

AL
112 minuten Humor 2003
Over de steriliteit van het moderne leven. Gérard woont met zijn ouders in een van alle gemakken voorziene villa. Hoewel, de fontein vertoont kuren en de garagedeur heeft zo zijn eigen willetje. Op een dag komt Gérards oom Hulot op bezoek, die door zijn onhandigheid met apparaten en mensen het huishouden op stelten zet. Tati's milde verontwaardiging over de rationele twintigste-eeuwse arbeidsmoraal neemt verwoestende vormen aan wanneer hij Hulot als fabrieksarbeider zijn entree laat maken. Mon Oncle was Tati's eerste zelfstandig gerealiseerde kleurenproductie en won in 1958 de Oscar voor beste buitenlandse film.

Regisseur mon oncle

Jacques Tati

Schrijvers mon oncle

Onbekend

Cast mon oncle

Onbekend

mon oncle

Wil jij weten waar mon oncle op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar mon oncle draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

mon oncle informatie

Benieuwd waar mon oncle over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over mon oncle. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies mon oncle al heeft ontvangen.

mon oncle trailer

Benieuwd of mon oncle iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de mon oncle jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij mon oncle kunt kijken!