Monique Klemann - Lovers in Motion (2020)

Monique Klemann - Lovers in Motion

18-09-2020
Monique Klemann is reeds vele decennia een geziene artiest in Nederland. Ze scoorde hits en platina albums en deed grote Europese tours, maar ook na de gloriedagen met Loïs Lane heeft haar muzikale ontwikkeling nooit stilgestaan. Na haar succesvolle carrière in de popmuziek ging Monique solo verder met als eerste album ‘On Patrol’, dat in 2007 verscheen. De jazzy sound van het album oogstte bewondering bij de pers en gaf haar het vertrouwen zich op haar eigen carrière te richten. In werkelijkheid echter was zij te druk met Loïs Lane om ‘On Patrol’ een snel vervolg te geven. Met ‘Coool’ (2016) sloeg Monique een nieuwe artistieke weg in... ‘Coool’ verscheen in Nederland bij Zip Records (San Francisco/Amsterdam). Naast Monique Klemann tekende oprichter Art Herman oa Sabrina Starke, Thomas Acda en Mell & Vintage Future. Monique Klemann over ‘Coool’: “Met Loïs Lane voelden we altijd druk om met onze tijd mee te gaan, maar solo voel ik me vrij om op mijn intuïtie te vertrouwen en stijlen van de 50’s tot nu met elkaar te mengen.” De singles ‘Sleeping Pill’ (2018), ‘I’m not in Love’ (2019) en ‘Spooky’ alle met prachtige video’s kregen de nodige aandacht op de radio. ‘I’m not in Love’, de 10 CC-cover is bovendien zeer succesvol op de streaming media. Alleen al op Spotify is Monique Klemann over de 3.000.000 streams geschoten. Deze songs waren een opmaat naar het nieuwe album ‘Lovers in Motion’ dat op 6 maart 2020 verscheen. Monique heeft zelden beter geklonken dan op deze opnamen. Met als producer JB Meijers en een zorgvuldig geselecteerd repertoire verscheen een album dat liefhebbers van easy en ambachtelijke pop zeker zal bekoren. Zodra de reservering binnen is, sturen wij u een factuur per e-mail. Om opstoppingen bij de kassa te voorkomen, verzoeken wij u vriendelijk het totaal te betalen bedrag vooraf maar uiterlijk 17 september 2020 aan ons over te maken. Zodra de betaling bij ons binnen is, ontvangt u van ons uw stoelnummer. Bij geen tijdige betaling van de factuur, zijn wij helaas genoodzaakt de reservering te annuleren.

Regisseur Monique Klemann - Lovers in Motion

Onbekend

Schrijvers Monique Klemann - Lovers in Motion

Onbekend

Cast Monique Klemann - Lovers in Motion

Onbekend

Filmagenda van Monique Klemann - Lovers in Motion

Monique Klemann - Lovers in Motion

Wil jij weten waar Monique Klemann - Lovers in Motion op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Monique Klemann - Lovers in Motion draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Monique Klemann - Lovers in Motion informatie

Benieuwd waar Monique Klemann - Lovers in Motion over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Monique Klemann - Lovers in Motion. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Monique Klemann - Lovers in Motion al heeft ontvangen.

Monique Klemann - Lovers in Motion trailer

Benieuwd of Monique Klemann - Lovers in Motion iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Monique Klemann - Lovers in Motion jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Monique Klemann - Lovers in Motion kunt kijken!