Monsoon Wedding

Monsoon Wedding

114 minuten Drama, Komedie, Romantiek, Humor 2001
Metacritic: 77,1
MovieMeter: 3,3
Rotten Tomatoes 95
De famillie Verma maakt zich op voor het huwelijksfeest van hun dochter Aditi. Vader Lalit probeert de trouwerij in goede banen te leiden, maar hij raakt steeds nerveuzer van al die famillieleden die van heinde en ver zijn gekomen om het feest bij te wonen. Van de opgefokte huwelijksplanner Dabuy hoeft hij geen hulp te verwachten. Hij heeft immers meer oog voor de mooie huishoudster Alice. Tot overmaat van ramp blijkt Aditi twijfels te hebben met haar huwelijk. Lalit ziet me leden ogen aan hoe het huwelijksfeest dreigt uit te lopen op een ramp.

Geregisseerd door

Mira Nair

Schrijvers

Sabrina Dhawan

Cast

Naseeruddin Shah
Vijay Raaz
Shefali Shah
Lillete Dubey
Vasundhara Das

Bioscoopagenda van Monsoon Wedding

Helaas draait Monsoon Wedding niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2001.

Monsoon Wedding

Wil jij weten waar Monsoon Wedding op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Monsoon Wedding draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Monsoon Wedding informatie

Benieuwd waar Monsoon Wedding over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Monsoon Wedding. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Monsoon Wedding al heeft ontvangen.

Monsoon Wedding trailer

Benieuwd of Monsoon Wedding iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Monsoon Wedding jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Monsoon Wedding kunt kijken!