https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/165341-dee1cf6db69e27850082eafe286b0a57bf9ebc00/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Monster Hunter (2020)

16 Geweld
Als een onverwachte zandstorm Captain Artemis en haar militaire eenheid transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit, waar gigantische en angstaanjagende monsters leven.

Monster Hunter

16 Geweld
104 minuten Fantasie 03-12-2020

Filmposter Monster Hunter

Als een onverwachte zandstorm Captain Artemis en haar militaire eenheid transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit, waar gigantische en angstaanjagende monsters leven.

De nieuwe actie-thriller Monster Hunter van regisseur Paul W.S. Anderson met Milla Jovovich in de hoofdrol (beiden bekend van de Resident Evil franchise) is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks, die wereldwijd een fenomeen is. Als een onverwachte zandstorm Captain Artemis (Milla Jovovich) en haar militaire eenheid (TI Harris, Meagan Good, Diego Boneta) transporteert naar een nieuwe wereld, ontdekken ze dat deze onbekende plek vol levensgevaarlijke dreigingen zit, waar gigantische en angstaanjagende monsters leven, die niet te stoppen zijn met hun wapens. Tijdens hun wanhopige strijd om te overleven ontmoet de eenheid de mysterieuze Hunter (Tony Jaa), die de machtige wezens telkens een stap voor weet te blijven. Artemis ontdekt dat Hunter deel uitmaakt van een team onder leiding van The Admiral (Ron Perlman). Dan worden ze geconfronteerd met een gevaar dat zo groot is dat het hun werelden zou kunnen vernietigen waardoor ze moeten samenwerken en hun unieke skills moeten combineren voor de ultieme battle.

Bekijk het aanbod van Monster Hunter

Regisseur Monster Hunter

Paul W.S. Anderson

Schrijvers Monster Hunter

Paul W.S. Anderson

Kaname Fujioka

Cast Monster Hunter

Milla Jovovich
Ron Perlman
Tony Jaa
Meagan Good
Diego Boneta
Josh Helman
Jin Au-Yeung
Tip ‘T.I.’ Harris

Monster Hunter

Wil jij weten waar Monster Hunter op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Monster Hunter draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Monster Hunter informatie

Benieuwd waar Monster Hunter over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Monster Hunter. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Monster Hunter al heeft ontvangen.

Monster Hunter trailer

Benieuwd of Monster Hunter iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Monster Hunter jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Monster Hunter kunt kijken!