https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/203790-8d968d6c254b78ad954541ae409a29b6b38fbdf8/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Moonage Daydream (2022)

12
Deze documentaire laat nooit eerder vertoonde concertbeelden van David Bowie zien en duikt in een audiovisuele ruimtereis die de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht.

Moonage Daydream

12
135 minuten 15-09-2022

Filmposter Moonage Daydream

Deze documentaire laat nooit eerder vertoonde concertbeelden van David Bowie zien en duikt in een audiovisuele ruimtereis die de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht.

Moonage Daydream is een meeslepende bioscoopfilm van de voor een Oscar® genomineerde filmmaker Brett Morgen, regisseur van Cobain: Montage of Heck. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw.Moonage Daydream is meer dan een documentaire. Het is een genre-overschrijdende filmische ervaring gebaseerd op een van de meest iconische wereldberoemde rocksterren aller tijden en lijkt nu al een van de bepalende culturele momenten van het jaar te worden. De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie's nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden. Moonage Daydream is meer dan een documentaire. Het is een genre-overschrijdende filmische ervaring gebaseerd op een van de meest iconische wereldberoemde rocksterren aller tijden en lijkt nu al een van de bepalende culturele momenten van het jaar te worden. De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie's nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden.

Bekijk het aanbod van Moonage Daydream

Regisseur Moonage Daydream

Brett Morgen

Schrijvers Moonage Daydream

Brett Morgen

Cast Moonage Daydream

Onbekend

Moonage Daydream

Wil jij weten waar Moonage Daydream op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Moonage Daydream draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Moonage Daydream informatie

Benieuwd waar Moonage Daydream over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Moonage Daydream. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Moonage Daydream al heeft ontvangen.

Moonage Daydream trailer

Benieuwd of Moonage Daydream iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Moonage Daydream jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Moonage Daydream kunt kijken!