Moonage Daydream (Muziek special) (2022)

Moonage Daydream (Muziek special)

140 minuten 09-08-2022
MOONAGE DAYDREAM is een meeslepende bioscoopfilm van filmmaker Brett Morgen, regisseur van COBAIN: MONTAGE OF HECK. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw. MOONAGE DAYDREAM is meer dan een documentaire. Het is een genre-overschrijdende filmische ervaring gebaseerd op een van de meest iconische wereldberoemde rocksterren aller tijden en lijkt nu al een van de bepalende culturele momenten van het jaar te worden. De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie's nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden.

Regisseur Moonage Daydream (Muziek special)

Brett Morgen

Schrijvers Moonage Daydream (Muziek special)

Onbekend

Cast Moonage Daydream (Muziek special)

David Bowie
David Jones
Ziggy Stardust
The Thin White Duke

Filmagenda van Moonage Daydream (Muziek special)

Moonage Daydream (Muziek special)

Wil jij weten waar Moonage Daydream (Muziek special) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Moonage Daydream (Muziek special) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Moonage Daydream (Muziek special) informatie

Benieuwd waar Moonage Daydream (Muziek special) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Moonage Daydream (Muziek special). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Moonage Daydream (Muziek special) al heeft ontvangen.

Moonage Daydream (Muziek special) trailer

Benieuwd of Moonage Daydream (Muziek special) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Moonage Daydream (Muziek special) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Moonage Daydream (Muziek special) kunt kijken!