https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/201998-f9431025af09c1ad3920eebe8c682488305be730/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Moonbound (2022)

6 Geweld Angst
Moonbound vertelt het verhaal van de jonge Peter die samen met de meikever Meneer Zoemerman een betoverende reis naar de maan maakt om zijn zusje te redden.
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Moonbound

6 Geweld Angst
85 minuten 19-10-2022

Filmposter Moonbound

Moonbound vertelt het verhaal van de jonge Peter die samen met de meikever Meneer Zoemerman een betoverende reis naar de maan maakt om zijn zusje te redden.

Wanneer Peter op een magische reis gaat om zijn zusje Anne te redden, moet hij naar mysterieus gebied reizen: de maan! Anne werd hierheen ontvoerd toen ze de meikever Meneer Zoemerman probeerde te helpen bij het zoeken naar zijn vrouw. Tijdens zijn fantastische avontuur ontmoet Peter de slaperige Klaas Vaak die vertelt dat alleen tijdens het diner van de Nachtelf in het kasteel in de wolken ze kunnen ontdekken waar Anne is. Een probleem: er zijn niet genoeg zitplaatsen voor iedereen. En dus doen ze mee aan een wilde race langs de Melkweg tegen de vijf natuurgeesten. Zal het lukken Anne te bevrijden voordat de zon weer opkomt?

Regisseur Moonbound

Ali Samadi Ahadi

Schrijvers Moonbound

Onbekend

Cast Moonbound

Onbekend

Filmagenda van Moonbound

Moonbound

Wil jij weten waar Moonbound op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Moonbound draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Moonbound informatie

Benieuwd waar Moonbound over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Moonbound. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Moonbound al heeft ontvangen.

Moonbound trailer

Benieuwd of Moonbound iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Moonbound jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Moonbound kunt kijken!