Moonstruck (1987)

AL

Moonstruck

AL
97 minuten Komedie, Romantiek, Drama, Humor 1987

Recensies Moonstruck

MovieMeter: 3,22
Metacritic: 83,1
Rotten Tomatoes 93

Filmposter Moonstruck

De Newyorkse Loretta van Italiaanse komaf is al op jonge leeftijd weduwe geworden en denkt nu weer een nieuwe liefde gevonden te hebben in de stijve humorloze Johnny die niet kan kiezen tussen Loretta en zijn moeder. Als Johnny's moeder in Italië op sterven ligt, moet Johnny wel naar haar toe en vraagt Loretta om contact op te nemen met zijn jongere broer Ronny waar hij al jaren niet meer mee spreekt. Wanneer Loretta Ronny leert kennen ziet ze dat ze dezelfde passies hebben, en ze valt voor hem.
Filmposter Filmposter Moonstruck

Regisseur Moonstruck

Norman Jewison

Schrijvers Moonstruck

John Patrick Shanley

Cast Moonstruck

Cher
Nicolas Cage
Vincent Gardenia
Olympia Dukakis

Filmagenda van Moonstruck

Moonstruck

Wil jij weten waar Moonstruck op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Moonstruck draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Moonstruck informatie

Benieuwd waar Moonstruck over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Moonstruck. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Moonstruck al heeft ontvangen.

Moonstruck trailer

Benieuwd of Moonstruck iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Moonstruck jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Moonstruck kunt kijken!