Death in Venice (1971)

6 Angst

Death in Venice

6 Angst
130 minuten Drama 1971

Recensies Death in Venice

MovieMeter: 3,62
Rotten Tomatoes 67

Filmposter Death in Venice

Een bejaarde componist ontdekt tijdens zijn vakantie in een jonge Poolse toerist de schoonheid, die hij in kunst en leven vergeefs heeft nagestreefd. De alleen op een afstand gadegeslagen jongen wordt hem tot een obsessie, waardoor hij ondanks de wetenschap van een dreigende pestepidemie in Venetië blijft.
Filmposter Filmposter Death in Venice

Regisseur Death in Venice

Luchino Visconti

Schrijvers Death in Venice

Luchino Visconti

Thomas Mann

Nicola Badalucco

Cast Death in Venice

Björn Andrésen
Dirk Bogarde
Mark Burns
Romolo Valli
Nora Ricci

Alternatieve titels

Morte a Venezia

Death in Venice

Death in Venice

Wil jij weten waar Death in Venice op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Death in Venice draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Death in Venice informatie

Benieuwd waar Death in Venice over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Death in Venice. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Death in Venice al heeft ontvangen.

Death in Venice trailer

Benieuwd of Death in Venice iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Death in Venice jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Death in Venice kunt kijken!