Mothering Sunday (2022)

12 Seks Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Mothering Sunday

12 Seks Grof taalgebruik
110 minuten 12-05-2022

Filmposter Mothering Sunday

Mothering Sunday is een intrigerend en eigentijds Brits drama rond Jane Fairchild, het dienstmeisje van een aristocratische familie, dat zich tot gelauwerd schrijfster ontwikkelt. Regisseur Eva Husson maakte een oogstrelende verfilming van de succesvolle roman van Graham Swift. Met Odessa Young als Jane, en daarnaast Olivia Colman (The Father), Colin Firth (Supernova) en Josh O’Connor (The Crown). Het is 30 maart 1924, Moeders Zondag. Dit is de dag waarop al het huispersoneel vrij krijgt voor familiebezoek. Jane Fairchild (Odessa Young) is het dienstmeisje van de gegoede familie Nivens (Colin Firth, Olivia Colman). De Nivens gaan die dag traditiegetrouw lunchen met de Sheringhams. Jane heeft zelf geen familie meer. Zij gebruikt de vrije dag om in het geheim haar minnaar Paul (Josh O'Connor) te ontmoeten. Hij is de zoon van de Sheringhams. De dag neemt een dramatische wending, maar Jane zal haar ervaringen gebruiken om uit te groeien tot een gevierd schrijfster. Mothering Sunday werd geselecteerd voor het Filmfestival van Cannes. De film vertelt meer dan je ziet en vangt de emotie in magistrale beelden. Met een bijrol van Glenda Jackson.
Filmposter Filmposter Mothering Sunday

Regisseur Mothering Sunday

Eva Husson

Schrijvers Mothering Sunday

Onbekend

Cast Mothering Sunday

Colin Firth
Olivia Colman
Odessa Young
Josh O'Connor

Filmagenda van Mothering Sunday

Mothering Sunday

Wil jij weten waar Mothering Sunday op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mothering Sunday draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mothering Sunday informatie

Benieuwd waar Mothering Sunday over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mothering Sunday. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mothering Sunday al heeft ontvangen.

Mothering Sunday trailer

Benieuwd of Mothering Sunday iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mothering Sunday jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mothering Sunday kunt kijken!