Mothering Sunday (2021)

12 Seks Grof taalgebruik

Mothering Sunday

12 Seks Grof taalgebruik
104 minuten 2021

Filmposter Mothering Sunday

In het jaar 1924 heeft de dienstmeid Jane op Moederdag vrij gekregen. Zelf is ze wees en heeft ze geen familie om te bezoeken. Het echtpaar voor wie ze werkt, de Nivens, gaat die dag lunchen ter ere van de verloving van Paul, de zoon van hun buur. Jane en Paul hebben sinds jarenlang een affaire. Op deze dag zien de minnaars elkaar misschien voor de laatste keer.
Filmposter Filmposter Mothering Sunday

Regisseur Mothering Sunday

Eva Husson

Schrijvers Mothering Sunday

Onbekend

Cast Mothering Sunday

Olivia Colman
Odessa Young
Josh O'Connor

Filmagenda van Mothering Sunday

Mothering Sunday

Wil jij weten waar Mothering Sunday op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mothering Sunday draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mothering Sunday informatie

Benieuwd waar Mothering Sunday over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mothering Sunday. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mothering Sunday al heeft ontvangen.

Mothering Sunday trailer

Benieuwd of Mothering Sunday iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mothering Sunday jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mothering Sunday kunt kijken!