Motherland (2016)

Motherland

94 minuten Documentaire 2016

Recensies Motherland

Metacritic: 84,1
MovieMeter: 3,5

Filmposter Motherland

Één van de openbare ziekenhuizen van Manilla herbergt de grootste kraamafdeling in de wereld. Het is een levensader voor aanstaande moeders die vaak leven op de rand van de maatschappij. Maar liefst 100 baby's worden hier elke dag geboren. “Motherland” volgt de drie protagonisten in de loop van hun verblijf te midden van honderden andere vrouwen. Naar aanleiding van de cinéma vérité traditie vermijdt regisseur Ramona S. Diaz interviews van welke aard dan ook, maar observeert ze in de plaats daarvan wat er in het gebouw gebeurt met zijn overvolle gangen en gedeelde bedden waarin ze moeten omgaan met een vloed van geboorten.
Filmposter Filmposter Motherland

Regisseur Motherland

Ramona S. Diaz

Schrijvers Motherland

Onbekend

Cast Motherland

Onbekend

Filmagenda van Motherland

Motherland

Wil jij weten waar Motherland op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Motherland draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Motherland informatie

Benieuwd waar Motherland over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Motherland. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Motherland al heeft ontvangen.

Motherland trailer

Benieuwd of Motherland iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Motherland jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Motherland kunt kijken!