Mouthpiece

Mouthpiece

91 minuten 2017
Cassandra is een aspirant-schrijfster die rouwt om de plotse dood van haar moeder. Tijdens het regelen van de begrafenis besluit ze een speech te schrijven, wat geen gemakkelijke opgave blijkt te zijn. Ze poogt haar feministische ideeën namelijk te combineren met de conformistische keuzes die haar moeder in haar leven maakte.

Geregisseerd door

Patricia Rozema

Schrijvers

Patricia Rozema

Norah Sadava

Amy Nostbakken

Cast

Paula Boudreau
Norah Sadava
Amy Nostbakken
Maev Beaty
Taylor Belle Puterman
Sarah Camacho

Bioscoopagenda van Mouthpiece

Helaas draait Mouthpiece niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2017.

Mouthpiece

Wil jij weten waar Mouthpiece op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mouthpiece draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mouthpiece informatie

Benieuwd waar Mouthpiece over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mouthpiece. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mouthpiece al heeft ontvangen.

Mouthpiece trailer

Benieuwd of Mouthpiece iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mouthpiece jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mouthpiece kunt kijken!