Movies that Matter: Crime + Punishment

Movies that Matter: Crime + Punishment

112 minuten 10-07-2020

Recensies Movies that Matter: Crime + Punishment

Movies that Matter On Tour brengt maandelijks een spraakmakende festivalfavoriet naar 17 filmtheaters door het hele land, zo ook naar het Louis Hartlooper Complex. Deze maand staat de documentaire Crime + Punishment op het programma. Hoewel het halen van arrestatiequota in 2010 werd verboden, is het binnen het NYPD nog steeds de norm dat politieagenten voldoen aan het binnenhalen van ‘voldoende’ arrestaties. Zo kan het bestaan dat agenten zich schuldig maken aan het arresteren van allerlei onschuldige mensen, vaak gepaard gaand met etnisch profileren en geweld. Wie niet meewerkt dreigt zijn baan te verliezen. Twaalf agenten stellen alles in de waagschaal om de misstanden binnen het departement aan het licht te brengen. Dat gaat ze natuurlijk niet makkelijk af. Ze worden dwarsgezeten en gepest, en promoties blijven uit. Toch zetten ze door en lukt het ze om aandacht te krijgen voor hun zaak. Uiteindelijk komt er een corruptieschandaal binnen de politie aan het licht en worden drie hooggeplaatste functionarissen gearresteerd. Maar daarmee is de strijd voor de klokkenluiders nog niet gestreden.

Regisseur Movies that Matter: Crime + Punishment

Stephen Maing

Schrijvers Movies that Matter: Crime + Punishment

Onbekend

Cast Movies that Matter: Crime + Punishment

Onbekend

Bioscoopagenda van Movies that Matter: Crime + Punishment

Helaas draait Movies that Matter: Crime + Punishment niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 10-07-2020.

Movies that Matter: Crime + Punishment

Wil jij weten waar Movies that Matter: Crime + Punishment op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Movies that Matter: Crime + Punishment draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Movies that Matter: Crime + Punishment informatie

Benieuwd waar Movies that Matter: Crime + Punishment over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Movies that Matter: Crime + Punishment. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Movies that Matter: Crime + Punishment al heeft ontvangen.

Movies that Matter: Crime + Punishment trailer

Benieuwd of Movies that Matter: Crime + Punishment iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Movies that Matter: Crime + Punishment jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Movies that Matter: Crime + Punishment kunt kijken!