Mozaiek - Der Graf von Luxemburg (2020)

Mozaiek - Der Graf von Luxemburg

11-07-2020
Der Graf von Luxemburg gaat over graaf René die platzak is en de rijke vorst Basil Basilowitsch, die tot over zijn oren verliefd is op de operazangeres Angèle Didier, maar niet met haar kan trouwen, omdat ze niet van zijn stand is. Basil lost het probleem op door Angèle te laten trouwen met de graaf (zonder dat ze elkaar te zien krijgen) en haar drie maanden later weer te laten scheiden, waarna Angèle als gravin met hem in de echt kan treden. Waar hij echter niet op gerekend heeft, is dat Angèle en de graaf elkaar bij een andere gelegenheid ontmoeten en stapelverliefd op elkaar worden. Liefde, verwarring, grootse melodieën maar ook humor zijn de ingrediënten van deze operette van Franz Léhar. Maar het is ook een 'boeven'-stuk, waarin rijke Russische adel denkt alles te kunnen kopen wat het hart begeert.

Regisseur Mozaiek - Der Graf von Luxemburg

Onbekend

Schrijvers Mozaiek - Der Graf von Luxemburg

Onbekend

Cast Mozaiek - Der Graf von Luxemburg

Onbekend

Filmagenda van Mozaiek - Der Graf von Luxemburg

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Mozaiek - Der Graf von Luxemburg draait helaas niet in de bioscoop

Mozaiek - Der Graf von Luxemburg

Wil jij weten waar Mozaiek - Der Graf von Luxemburg op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mozaiek - Der Graf von Luxemburg draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mozaiek - Der Graf von Luxemburg informatie

Benieuwd waar Mozaiek - Der Graf von Luxemburg over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mozaiek - Der Graf von Luxemburg. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mozaiek - Der Graf von Luxemburg al heeft ontvangen.

Mozaiek - Der Graf von Luxemburg trailer

Benieuwd of Mozaiek - Der Graf von Luxemburg iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mozaiek - Der Graf von Luxemburg jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mozaiek - Der Graf von Luxemburg kunt kijken!