Mr. Nobody (2009)

12 Geweld Grof taalgebruik

Mr. Nobody

12 Geweld Grof taalgebruik
141 minuten Drama, Fantasie, Romantiek, Science fiction 2009

Recensies Mr. Nobody

Metacritic: 63,1
MovieMeter: 3,73
Rotten Tomatoes 67

Filmposter Mr. Nobody

2092. De 117-jarige Nemo Nobody is de oudste man op aarde en de laatste sterfelijke persoon in een wereld waar iedereen eeuwig leeft. De enige vraag die hem achtervolgt, is of hij het juiste leven heeft geleid, de juiste vrouw heeft bemind. Als kleine jongen staat hij voor een onmogelijke keuze: stapt hij op de trein met zijn moeder of blijft hij achter bij zijn vader. Eén keuze, maar met heel verschillende levens tot gevolg. De film volgt Nemo tijdens al zijn verschillende levens, of ze nu droom of werkelijkheid zijn...
Filmposter Filmposter Mr. Nobody

Regisseur Mr. Nobody

Jaco Van Dormael

Schrijvers Mr. Nobody

Jaco Van Dormael

Cast Mr. Nobody

Sarah Polley
Jared Leto
Diane Kruger
Linh Dan Pham

Filmagenda van Mr. Nobody

Mr. Nobody

Wil jij weten waar Mr. Nobody op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mr. Nobody draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mr. Nobody informatie

Benieuwd waar Mr. Nobody over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mr. Nobody. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mr. Nobody al heeft ontvangen.

Mr. Nobody trailer

Benieuwd of Mr. Nobody iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mr. Nobody jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mr. Nobody kunt kijken!