Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse (2020)

Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse

27-10-2020
Deze film wordt 2 keer vertoond, om 18.30 en om 20.30 uur, voor 30 bezoekers per keer. Om iedereen meer kans te geven om te komen vragen wij u om maximaal 2 tickets te kopen. U kunt enkel kaarten kopen via deze website (let op: de Filmhuis-films staan onder "Theater") Wij raden u aan eerst in te loggen (zie knop rechtsboven in uw scherm). Logt u voor de eerste keer in dan maakt u uw account aan (uw gegevens zijn ook nodig voor de GGD bij een eventueel contactonderzoek). Bent u ingelogd dan gaat u terug naar de voorstelling en koopt u het aantal kaarten voor film. * Vermakelijke biopic(ture) over de beroemde Engelse schilder L.S. Lowry die nooit bekend was geworden als het aan zijn bedlegerige en dominante moeder had gelegen. Een onderhoudende film met twee eersteklas acteurs. Timothy Spall speelde eerder een beroemde schilder in de bekroonde film ‘Mr. Turner’. Mrs Lowry and Son vertelt het verhaal van de inmiddels gevierde Britse kunstenaar L.S. Lowry en de getroebleerde relatie met zijn aan bed gekluisterde, dominante moeder. Werkend als huurincasseerder mengt Lowry zich overdag tussen de fabriekswerkers op de straten van Salford. Zijn vrije uren besteedt hij aan het maken van zijn schilderijen en de zorg voor zijn moeder, die zijn artistieke ambities enkel bekritiseert. “Een onberispelijk decor, twee topacteurs als Vanessa Redgrave en Timothy Spall in intieme conjunctie: ‘Mrs Lowry and Son’ heeft het bij aanvang goed voor met de kijker.” (Cinemagazine) “Na de weerbarstige romantische schilder William Turner speelt Timothy Spall nu de ingetogen modernistische schilder L.S. Lowry. Mrs. Lowry and Son, over de relatie van de schilder met zijn moeder, overtuigt door dicht te blijven bij het hoorspel en toneelstuk waarop het gebaseerd is.” (de Filmkrant)

Regisseur Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse

Adrian Noble

Schrijvers Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse

Onbekend

Cast Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse

Timothy Spall
Vanessa Redgrave
Stephen Lord
David Schaal

Filmagenda van Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse

Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse

Wil jij weten waar Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse informatie

Benieuwd waar Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse al heeft ontvangen.

Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse trailer

Benieuwd of Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mrs. Lowry & Son - Filmhuis Lisse kunt kijken!