https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/132523-e9106a88afb849e144c40552d89e49b9cc1cc17d/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Muidhond (2020)

12 Angst Geweld
Muidhond is een aangrijpende, gedurfde Vlaamse film over een jongen die worstelt met zijn identiteit en het vinden van een plek in de maatschappij.

Muidhond

12 Angst Geweld
99 minuten 30-01-2020

Recensies Muidhond

Filmposter Muidhond

Muidhond is een aangrijpende, gedurfde Vlaamse film over een jongen die worstelt met zijn identiteit en het vinden van een plek in de maatschappij.

Jonathan, een zachtaardige jongeman, wordt bij gebrek aan bewijs vrijgelaten uit de gevangenis. Hij keert terug naar zijn moeder die in een huisje bij de duinen woont. Jonathan wil het verleden vergeten en neemt zich stellig voor een ander, beter mens te worden. Maar ook al houdt hij zich strikt aan de regels, zijn goede intenties worden al snel op de proef gesteld als er een moeder met haar dochtertje naast hen komt wonen. Muidhond is een aangrijpende, gedurfde Vlaamse film over een jongen die worstelt met zijn identiteit en het vinden van een plek in de maatschappij. Regisseur Patrice Toye verfilmde de gelijknamige roman van Inge Schilperoord met veel sfeer en nuance. De indringende beelden, slimme montage en het overtuigende acteerwerk van Tijmen Govaerts (Girl) werden op het Filmfestival van Gent bekroond met de Publieksprijs.

Bekijk het aanbod van Muidhond

Regisseur Muidhond

Patrice Toye

Schrijvers Muidhond

Onbekend

Cast Muidhond

Tijmen Govaerts
Ina Geerts
Line Pillet

Muidhond

Wil jij weten waar Muidhond op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Muidhond draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Muidhond informatie

Benieuwd waar Muidhond over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Muidhond. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Muidhond al heeft ontvangen.

Muidhond trailer

Benieuwd of Muidhond iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Muidhond jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Muidhond kunt kijken!