Murina (2021)

Murina

92 minuten 2021

Filmposter Murina

Julija is een jong meisje dat zich steeds meer lijkt te ergeren aan haar familiesituatie. Misschien heeft ze wel gelijk - haar vader blijft haar en haar moeder maar commanderen, maar hij heeft zijn eigen dromen en de komst van een rijke kennis is misschien wel het moment waar ze op hebben gewacht. Als ze zich maar een tijdje kunnen gedragen gedurende een weekendtrip naar de Adriatische Zee.
Filmposter Filmposter Murina

Regisseur Murina

Onbekend

Schrijvers Murina

Onbekend

Cast Murina

Leon Lucev
Danica Curcic
Gracija Filipović

Filmagenda van Murina

Murina

Wil jij weten waar Murina op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Murina draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Murina informatie

Benieuwd waar Murina over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Murina. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Murina al heeft ontvangen.

Murina trailer

Benieuwd of Murina iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Murina jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Murina kunt kijken!