Music BLVD - het Portaal (2020)

Music BLVD - het Portaal

08-08-2020
De musical “het Portaal” gaat over de tweeling Kim en Keet die stage lopen in een laboratorium, waar gewerkt wordt aan een dimensieportaal. Kim is de verstandigste en Keet is een beetje roekeloos waardoor ze vaak in de meest onhandige situaties terechtkomen. Dat gebeurt dus ook tijdens hun stageperiode. Door een ongeluk in het laboratorium reizen beiden door verschillende dimensies via het portaal. Zo komen zij in de Rock & Roll-, Sprookjes-, Onderwater- en Zombie werelden terecht. Zou iemand in één van deze werelden de tweeling kunnen helpen het portaal te repareren en hen weer thuis te brengen ?

Regisseur Music BLVD - het Portaal

Onbekend

Schrijvers Music BLVD - het Portaal

Onbekend

Cast Music BLVD - het Portaal

Onbekend

Music BLVD - het Portaal

Wil jij weten waar Music BLVD - het Portaal op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Music BLVD - het Portaal draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Music BLVD - het Portaal informatie

Benieuwd waar Music BLVD - het Portaal over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Music BLVD - het Portaal . Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Music BLVD - het Portaal al heeft ontvangen.

Music BLVD - het Portaal trailer

Benieuwd of Music BLVD - het Portaal iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Music BLVD - het Portaal jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Music BLVD - het Portaal kunt kijken!