Music Film Festival: Stamping Ground (2024)

Music Film Festival: Stamping Ground

83 minuten 15-04-2024
Dit Nederlandse antwoord op Woodstock was het eerste grote popfestival op het Europese continent en trok tussen de tachtig- en honderdduizend bezoekers. Er kwamen grote namen langs op het Holland Pop Festival, waaronder Santana, The Byrds, Jefferson Airplane, T Rex, Pink Floyd en het Nederlandse Supersister. Met beelden die heel dicht op de huid van de artiesten zijn gedraaid. Een mooie schets van de drie dagen ongedwongen genieten van liefde, muziek en softdrugs. De vertoning van deze digitaal gerestaureerde director’s cut op het Music Film Festival in Tilburg wordt extra aangezet met een live optreden van Robert Jan Stips (Supersister) & interview. De vertoning van deze digitaal gerestaureerde director’s cut wordt extra aangezet met een live optreden van Robert Jan Stips (Supersister) & interview. Robert Jan Stips maakte eind jaren zestig naam met de band Supersister. Met deze band trad hij in 1970 ook op tijdens het Holland Pop Festival in het Kralingse Bos, Rotterdam. Op dit ‘Nederlandse Woodstock’ traden nagenoeg dezelfde internationale artiesten op als op het roemruchte festival in Bethel, New York. Na het uiteenvallen van Supersister speelde Stips achtereenvolgens in Golden Earring, Sweet d’Buster, Transister en Nits. Hij produceerde daarnaast bands als Gruppo Sportivo en Vitesse, en trad regelmatig op met Freek de Jonge. Robert Jan Stips maakte eind jaren zestig naam met de band Supersister. Met deze band trad hij in 1970 ook op tijdens het Holland Pop Festival in het Kralingse Bos, Rotterdam. Op dit ‘Nederlandse Woodstock’ traden nagenoeg dezelfde internationale artiesten op als op het roemruchte festival in Bethel, New York. Na het uiteenvallen van Supersister speelde Stips achtereenvolgens in Golden Earring, Sweet d’Buster, Transister en Nits. Hij produceerde daarnaast bands als Gruppo Sportivo en Vitesse, en trad regelmatig op met Freek de Jonge.

Regisseur Music Film Festival: Stamping Ground

Onbekend

Schrijvers Music Film Festival: Stamping Ground

Onbekend

Cast Music Film Festival: Stamping Ground

Onbekend

Music Film Festival: Stamping Ground

Wil jij weten waar Music Film Festival: Stamping Ground op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Music Film Festival: Stamping Ground draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Music Film Festival: Stamping Ground informatie

Benieuwd waar Music Film Festival: Stamping Ground over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Music Film Festival: Stamping Ground. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Music Film Festival: Stamping Ground al heeft ontvangen.

Music Film Festival: Stamping Ground trailer

Benieuwd of Music Film Festival: Stamping Ground iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Music Film Festival: Stamping Ground jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Music Film Festival: Stamping Ground kunt kijken!