Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite (2023)

Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite

105 minuten 24-09-2023
fiZi begint de nieuwe muziekprogrammering voor het komend seizoen met een kennismakingsmiddag voor muzikanten en muziekliefhebbers. De muziekactiviteiten zijn in principe op de 3e zondag van de maand van 15.00 tot 18.00 uur en hebben het karakter van een muziekcafé. De programmering kan bestaan uit live acts maar kan ook bestaan uit films en combinaties met live muziek, DJ of masterclass over een muzikant of muziekgenre. Doel is genieten van muziek en de onderlinge ontmoeting.Deze eerste middag gaat worden omlijst met improvisaties van saxofonisten Willem van der Meijde en Anneke Gerritse en zal verder bestaan uit de vertoning van een filmregistratie van de legendarische Zeeland Suite van Leo Cuypers uit 1977. Dit betreft een van de monumenten van de Nederlandse geïmproviseerde jazzmuziek met zes muzikale geestverwanten: Willem van Manen, Bob Driessen, Harry Miller, Arjan Gorter, Martin van Duynhoven en de legendarische Willem Breuker. De filmregistratie is op verschillende locaties in Zeeland opgenomen en geeft een fraai tijdsbeeld. De Zeeland Suite is al 45 jaar oud maar muzikaal nog steeds actueel.Normale entreeprijs voor deze kennismakingsmiddag: 5 Euro inclusief 1 consumptie

Regisseur Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite

Onbekend

Schrijvers Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite

Onbekend

Cast Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite

Onbekend

Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite

Wil jij weten waar Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite informatie

Benieuwd waar Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite al heeft ontvangen.

Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite trailer

Benieuwd of Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Muziek: Filmregistratie de Zeelandsuite kunt kijken!