Muziek: Steve Bolton

Muziek: Steve Bolton

Steve 'Boltz' Bolton verzorgt een gevarieerd, wervelend optreden en begeleidt zichzelf daarbij op zijn akoestische/elektrische gitaar. Zijn uitgebreide repertoire bestaat uit nummers van Johnny Cash, de Beatles, Jaques Brel, Iggy Pop, Scott Walker, de Stones en veel anderen. Hij presenteert nooit twee keer hetzelfde programma om het optreden voor zichzelf en het publiek verrassend te houden. Tegen het eind van de show hangt hij zijn Steel Dobro gitaar om en begeeft hij zich onder het publiek om een aantal ‘Dirty' Blues te spelen. Steve verheugt zich op zijn optreden in Zierikzee. Kijk voor de indrukwekkende muzikale loopbaan van Steve Bolton op steveboltz.co.uk

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Muziek: Steve Bolton

Muziek: Steve Bolton

Wil jij weten waar Muziek: Steve Bolton op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Muziek: Steve Bolton draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Muziek: Steve Bolton informatie

Benieuwd waar Muziek: Steve Bolton over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Muziek: Steve Bolton. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Muziek: Steve Bolton al heeft ontvangen.

Muziek: Steve Bolton trailer

Benieuwd of Muziek: Steve Bolton iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Muziek: Steve Bolton jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Muziek: Steve Bolton kunt kijken!