Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band (2023)

Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

09-12-2023
Uniek project met film- en TV-serie muziek in fiZi! De Alleen als jij erbij Band is een workshoporkest o.l.v. Ferdi Schukking. Het is geen traditionele BigBand, speelplezier staat voorop. De arrangementen worden goed ingestudeerd en elke deelnemer krijgt de kans de solistischekwaliteiten te ontwikkelen. Er is veel aandacht voor samenspel en interactie. Ook daar wordt veel feedback op gegeven door elkaar en de workshopleider. Er komen verschillende TV-series en films aan bod met onder meer de TV-series The Avengers, The Thunderbirds, Kojak, the A-team, Tatort en  films als  Jaws, Kill Bill, Star Wars, Cowboy Bebop en Mission Impossible. Een unieke live/beeld-ervaring die de mogelijkheden van het fiZi theater maximaal  benut. Een uniek project met een hoog gehalte aan bekende melodiën! Bezetting: Ferdi Schukking – sopraansaxofoon, Patricia de Jong en Hans Brugman – altsaxofoon, Erni Bodegraven en Frans de Ruiter – tenorsaxofoon, Mireille Wolfers en Rein Souwerbren – baritonsaxofoon, Annet Smaal – trombone, Paul Bogaard – gitaar, Theo van der Veen – piano, Arnold Thiescheffer – contrabas, Bart Witmond – drums.

Regisseur Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

Onbekend

Schrijvers Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

Onbekend

Cast Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

Onbekend

Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

Wil jij weten waar Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band informatie

Benieuwd waar Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band al heeft ontvangen.

Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band trailer

Benieuwd of Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band kunt kijken!