Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band (2023)

Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

30-03-2023
De Alleen als jij erbij Band is een workshoporkest o.l.v. Ferdi Schukking met deelnemers uit Rotterdam, Gouda, Utrecht en Woerden, ontstaan vanuit de behoefte een vaste band te vormen in plaats van elke keer in een nieuwe workshop te spelen. De band is goed op elkaar ingespeeld en heeft een eigen geluid ontwikkeld door de unieke bezetting en persoonlijkheid van de deelnemers. De Alleen als jij erbij Band speelt een afwisselend (soul)jazz-, fusion- en latin-repertoire van o.a. Snarky Puppy, Raad van Toezicht, Gallowstreet, Benjamin Herman, Maceo Parker, Horace Silver, Quincy Jones etc. Het is geen traditionele BigBand. Speelplezier staat voorop. De arrangementen worden goed ingestudeerd en elke deelnemer krijgt de kans de solistische kwaliteiten te ontwikkelen. Er is veel aandacht voor samenspel en interactie. Ook daar wordt veel feedback op gegeven door elkaar en de workshopleider. De deelnemers bepalen zelf het repertoire. Bezetting: Ferdi Schukking – sopraansaxofoon, Patricia de Jong, Hans Brugman – altsaxofoon, Erni Bodegraven, Frans de Ruiter – tenorsaxofoon, Mireille Wolfers, Rein Souwerbren – baritonsaxofoon, Annet Smaal – trombone, Paul Bogaard – gitaar, Theo van der Veen – piano, Arnold Thiescheffer – contrabas, Bart Witmond – drums.  

Regisseur Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

Onbekend

Schrijvers Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

Onbekend

Cast Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

Onbekend

Filmagenda van Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band

Wil jij weten waar Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band informatie

Benieuwd waar Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band al heeft ontvangen.

Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band trailer

Benieuwd of Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Muziekcafé: De Alleen als jij erbij band kunt kijken!