https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/187699-3289df265fcaf29c990211854cbf38fd55160e1e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

My Darling Vivian (2021)

16
Het romantische, maar tevens hartverscheurende verhaal van Vivian Liberto, de eerste vrouw van Johnny Cash en de moeder van zijn vier dochters.

My Darling Vivian

16
90 minuten 14-10-2021

Filmposter My Darling Vivian

Het romantische, maar tevens hartverscheurende verhaal van Vivian Liberto, de eerste vrouw van Johnny Cash en de moeder van zijn vier dochters.

My Darling Vivian vertelt het romantische maar tevens hartverscheurende verhaal van Vivian Liberto, de eerste vrouw van Johnny Cash en de moeder van zijn vier dochters; een vrouw met een tumultueus leven die gedwongen wordt in de schaduw van Cash te leven. De Johnny Cash biopic Walk the Line beschrijft het turbulente leven van de countrylegende met een focus op zijn relatie met June Carter. Om de mythe van June als zijn redder te creëren, werd een zeer onflatteus beeld geschetst van Vivian, die 13 jaar met Cash getrouwd was. Als gevolg hiervan kreeg ze het imago van iemand die niet meer was dan een niet-betrokken zeur in het leven van Cash. Grappig genoeg schreef Cash Walk The Line over haar. In My Darling Vivian worden deze fouten rechtgezet en vertellen de vier dochters van Cash - uit de eerste hand en voor het eerst - het gehele en eerlijke verhaal van liefde, isolatie, angst, liefdesverdriet en overleven. De film bevat exclusieve, nooit eerder vertoonde beelden en foto’s.

Bekijk het aanbod van My Darling Vivian

Regisseur My Darling Vivian

Matt Ridlehoover

Schrijvers My Darling Vivian

Onbekend

Cast My Darling Vivian

Kathy Cash
Roseanne Cash
Tara Cash

Filmagenda van My Darling Vivian

My Darling Vivian

Wil jij weten waar My Darling Vivian op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar My Darling Vivian draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

My Darling Vivian informatie

Benieuwd waar My Darling Vivian over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over My Darling Vivian. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies My Darling Vivian al heeft ontvangen.

My Darling Vivian trailer

Benieuwd of My Darling Vivian iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de My Darling Vivian jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij My Darling Vivian kunt kijken!