My Name Is Sara (2017)

My Name Is Sara

111 minuten 2017

Recensies My Name Is Sara

MovieMeter: 4,5

Filmposter My Name Is Sara

Sara Góralnik is een 13-jarig Pools-Joods meisje wier hele familie in september 1942 vermoord wordt door de nazi’s. Na een vermoeiende vlucht naar het Oekraïense platteland, neemt Sara de identiteit aan van haar beste vriendin die christelijk is. Ze vindt onderdak en werk bij een boer en zijn jonge vrouw en kinderen. Al snel ontdekt ze zaken in hun huwelijk waar ze beter over kan zwijgen. Maar het grootste geheim dat ze voor zich moet houden is haar ware identiteit.
Filmposter Filmposter My Name Is Sara

Regisseur My Name Is Sara

Steven Oritt

Schrijvers My Name Is Sara

David Himmelstein

Cast My Name Is Sara

Iwona Bielska
Izabela Dabrowska
Pawel Królikowski
Michalina Olszanska
Zuzanna Surowy
Konrad Cichon
Radoslaw Kaim

Filmagenda van My Name Is Sara

My Name Is Sara

Wil jij weten waar My Name Is Sara op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar My Name Is Sara draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

My Name Is Sara informatie

Benieuwd waar My Name Is Sara over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over My Name Is Sara. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies My Name Is Sara al heeft ontvangen.

My Name Is Sara trailer

Benieuwd of My Name Is Sara iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de My Name Is Sara jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij My Name Is Sara kunt kijken!