https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/134223-65b46e6d034d861f203004ab2dfc4bcb5568fe96/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

My Spy (2020)

Angst Grof taalgebruik
JJ is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden.

My Spy

Angst Grof taalgebruik
100 minuten 12-03-2020

Recensies My Spy

Rotten Tomatoes 67

Filmposter My Spy

JJ is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden.

JJ (Dave Bautista) is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. Al snel wordt hij ontmaskerd door de moedige, negenjarige Sophie. Zij belooft JJ niet te verraden, maar dan moet hij haar wel leren hoe je een spion wordt! De komische actiefilm My Spy is geregisseerd door Peter Segal (Get Smart, Grudge Match) met in de hoofdrol Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, Escape Plan 2: Hades, Final Score).
My Spy My Spy My Spy My Spy My Spy
Filmposter Filmposter My Spy

Regisseur My Spy

Peter Segal

Schrijvers My Spy

Jon Hoeber

Erich Hoeber

Cast My Spy

Ken Jeong
Dave Bautista
Parisa Fitz-Henley
Kristen Schaal
Chloe Coleman

My Spy

Wil jij weten waar My Spy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar My Spy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

My Spy informatie

Benieuwd waar My Spy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over My Spy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies My Spy al heeft ontvangen.

My Spy trailer

Benieuwd of My Spy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de My Spy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij My Spy kunt kijken!