Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond (2020)

Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond

300 minuten 10-07-2020
Optredens van de beste muzikanten, de leukste workshops, theater- en dansvoorstellingen en nog veel meer culturele verrassingen. Samen met jou beleven we voor de vierde keer een nachtelijk avontuur. Dit keer vormt Museum Helmond met haar Kasteel en Kunsthal het decor. De Helmondse culturele organisaties slaan op deze avond de handen ineen voor een programma vol synergie tussen professionele en amateurkunsten op bijzondere locaties. Met optredens van Phoenician Drive, Jelle Verse en jonge talenten. Dans tussen de kunstwerken met de Silent Disco, laat je ‘omverblazen' in de Stormkamer of win een prijs bij de Bingo van Tiny Tupperware. Uiteraard is de nacht weer gevuld met de meest bijzondere workshops. Ook op de route tussen de locaties is veel te beleven. Krijg bijvoorbeeld een privé-concert in de ‘Secret garden’ of dans mee met Sherman. Save the date en houd onze website in de gaten voor de actuele line-up. Geschikt voor alle leeftijden en gratis toegang. Vier de nacht met ons mee!

Regisseur Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond

Onbekend

Schrijvers Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond

Onbekend

Cast Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond

Onbekend

Filmagenda van Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond

Filmagenda deze week Deze week Week 28

Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond draait helaas niet in de bioscoop

Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond

Wil jij weten waar Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond informatie

Benieuwd waar Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond al heeft ontvangen.

Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond trailer

Benieuwd of Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nacht Van Cultuur - Cultuurfestival Vanuit Museum Helmond kunt kijken!