https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/131107-9b6abd69d764da7547c97127022e0eb414ef078c/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Nachtwacht: Het Duistere Hart (2019)

Angst
Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor een ceremonie in het elfenrijk. Een van de raadgevers van koningin Melisande aangewezen worden als haar opvolger. Tot ieders verbazing wordt Keelin aangewezen als de nieuwe koningin.

Nachtwacht: Het Duistere Hart

Angst
99 minuten 18-12-2019

Recensies Nachtwacht: Het Duistere Hart

Filmposter Nachtwacht: Het Duistere Hart

Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor een ceremonie in het elfenrijk. Een van de raadgevers van koningin Melisande aangewezen worden als haar opvolger. Tot ieders verbazing wordt Keelin aangewezen als de nieuwe koningin.

Keelin, Vlad en Wilko zijn uitgenodigd voor de Kristalceremonie in het Elfenrijk. Tijdens die plechtigheid zal het Elfenkristal normaal gezien een van de Raadgevers van Koningin Melisande aanwijzen om haar op te volgen. Maar tot ieders verwondering wordt Keelin aangeduid als nieuwe koningin. De Nachtwacht is nog niet van haar verbazing bekomen wanneer Keelin wordt ontvoerd door Wilko. Vlad en Vega geloven in de onschuld van Wilko en besluiten uit te zoeken wat er aan de hand is. Ondertussen maakt de voodoomagiër Volac plannen om alle wezens die ooit door de Nachtwacht zijn weggestuurd te bevrijden uit de duistere gevangenis in de Onderwereld. De Nachtwacht heeft het nog nooit zo zwaar te verduren gehad. Kunnen ze de onschuld van Wilko bewijzen? Lukt het hen om Keelin terug te vinden? En slagen ze erin het duivelse plan van Volac te dwarsbomen?

Bekijk het aanbod van Nachtwacht: Het Duistere Hart

Regisseurs Nachtwacht: Het Duistere Hart

Gert-Jan Booy

Gertjan Booy

Schrijvers Nachtwacht: Het Duistere Hart

Onbekend

Cast Nachtwacht: Het Duistere Hart

Giovanni Kemper
Louis Thyssen
Sven De Ridder
Maaike Cafmeyer
Thijs Boermans
Erik de Vogel
Céline Verbeek

Nachtwacht: Het Duistere Hart

Wil jij weten waar Nachtwacht: Het Duistere Hart op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nachtwacht: Het Duistere Hart draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nachtwacht: Het Duistere Hart informatie

Benieuwd waar Nachtwacht: Het Duistere Hart over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nachtwacht: Het Duistere Hart. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nachtwacht: Het Duistere Hart al heeft ontvangen.

Nachtwacht: Het Duistere Hart trailer

Benieuwd of Nachtwacht: Het Duistere Hart iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nachtwacht: Het Duistere Hart jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nachtwacht: Het Duistere Hart kunt kijken!