Nana

12 Angst Geweld Grof taalgebruik
68 minuten Drama 2011

Recensies Nana

Metacritic: 76,1
MovieMeter: 3,15
Rotten Tomatoes 67
Nana is een vierjarig meisje dat op het Franse platteland woont. Als ze op een dag thuiskomt, treft ze een leeg huis aan. Elke uitleg over de verdwijning van haar moeder ontbreekt, zodat de kijker net zo weinig meekrijgt van de volwassen wereld als het kleine meisje, dat geheel haar eigen weg gaat. Ze blijkt zich prima te kunnen redden. Ze kleedt zichzelf aan, gaat het bos in, springt over een slootje, eet een boterham. De paardenbloemen en het mos zijn als één groot wonderlijk avontuur voor haar, maar ook voor een dode haas en een geslacht varken sluit ze haar ogen niet.

Regisseur Nana

Valérie Massadian

Schrijvers Nana

Onbekend

Cast Nana

Alain Sabras
Kelyna Lecomte
Marie Delmas

Filmagenda van Nana

Nana

Wil jij weten waar Nana op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nana draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nana informatie

Benieuwd waar Nana over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nana. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nana al heeft ontvangen.

Nana trailer

Benieuwd of Nana iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nana jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nana kunt kijken!