https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/217693-f522e1776325418e40f67599b7d926b6dd39dfe5/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Nata Per Te (2024)

AL
Ontroerend en waargebeurd verhaal van de alleenstaande Luca die een baby’tje wil adopteren, maar moet opboksen tegen de starre rechterlijke regels.

Nata Per Te

AL
113 minuten 20-06-2024

Filmposter Nata Per Te

Ontroerend en waargebeurd verhaal van de alleenstaande Luca die een baby’tje wil adopteren, maar moet opboksen tegen de starre rechterlijke regels.

Nata Per Te is het waargebeurde en ontroerende verhaal van Luca en Alba: een man en een klein meisje die elkaar hard nodig hebben, ook al lijkt de wereld om hen heen daar niet klaar voor te zijn. Het is 2017 en de rechtbank in Napels is op zoek naar een gezin voor het babymeisje Alba, die het syndroom van Down heeft en vanaf haar geboorte in het ziekenhuis werd achtergelaten. Luca, alleenstaand en homoseksueel met een sterk verlangen naar vaderschap, vecht om de voogdij over Alba te verkrijgen. Hoeveel ‘traditionele’ gezinnen moeten nee zeggen voordat Luca in aanmerking kan komen?
Nata Per Te Nata Per Te Nata Per Te Nata Per Te Nata Per Te
Filmposter Filmposter Nata Per Te

Regisseur Nata Per Te

Fabio Mollo

Schrijvers Nata Per Te

Onbekend

Cast Nata Per Te

Teresa Saponangelo
Pierluigi Gigante
Alessandro Piavani
Barbora Bobulova

Filmagenda van Nata Per Te

Nata Per Te

Wil jij weten waar Nata Per Te op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Nata Per Te draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Nata Per Te informatie

Benieuwd waar Nata Per Te over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Nata Per Te. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Nata Per Te al heeft ontvangen.

Nata Per Te trailer

Benieuwd of Nata Per Te iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Nata Per Te jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Nata Per Te kunt kijken!